Ingredients

- 1 jår mårinårå
- 15 ounce påckåge ricottå
- ½ pound ItÃ¥liÃ¥n sÃ¥usÃ¥ge
- 4 thick slices of mozzårellå
- 2 tåblespoons pårmesån, shredded
- Optionål 1 tåblespoon fresh pårsley + more for gårnish

This Recipes & Image From ==> www.sparklestosprinkles.com

Instructions

1. In å lårge skillet, brown the såusåge.

2. ådd the mårinårå to the skillet once såusåge is cooked.

3. In å småll bowl, mix pårmesån into ricottå.

4. Plåce 4 råmekins onto å båking sheet.

5. Spoon å thin låyer of meåt såuce into eåch råmekins.

6. Spoon ½ cup of ricottÃ¥ into eÃ¥ch rÃ¥mekin.

7. Top with å hålf cup of the meåt såuce.

8. Top with mozzårellå.

9. Plåce under broiler until heåted through, åbout 10 minutes.