Onê pot and 30 minutês arê all you nêêd for this Southwêst Chickên Skillêt! Big flavor without a lot of êffort.

Cook Timê: 30 minutês
Total Timê: 30 minutês
Sêrvings: 4 -6
Author: Mêlissa | Pêrsnickêty Platês

Ingrêdiênts

- 1 lb bonêlêss skinlêss chickên brêasts or têndêrs cut into small piêcês
- salt pêppêr, Montrêal chickên sêasoning, rêd pêppêr flakês – whatêvêr you likê to sêason your chickên with
- 1 Tablêspoon or so olivê oil
- 1 cup uncookêd ricê
- 10 oz can RoTêl dicêd tomatoês & grêên chiliês
- 8 oz can tomato saucê
- 1 cup watêr
- handful of shrêddêd Mêxican chêêsê blênd
- sour crêam for topping

Instructions

1. Cut your chickên into small (about 1″ piêcês) and sêason with salt, pêppêr, Montrêal chickên sêasoning, and rêd pêppêr flakês (or whichêvêr sêasoning you prêfêr).

2. Hêad a largê skillêt ovêr mêdium high hêat and coat with a turn of thê pan of olivê oil.

3. .........

4. ..............

5. Full Rêcipês ==> persnicketyplates.com