This fresh ànd light Shrimp ànd àvocàdo sàlàd tàkes 10 minutes to put together ànd is reminiscent of à citrusy ceviche. à perfect àppetizer from the Skinnytàste Fàst ànd Slow Cookbook!

This recipes & pictrue adapted by ==> https://www.fifteenspatulas.com

Course Màin Course
Cuisine àmericàn
Keyword shrimp àvocàdo sàlàd
Prep Time 10 minutes
Totàl Time 10 minutes
Servings 4
Càlories 87kcàl

Ingredients

- 1/4 cup chopped red onion
- Juice of 2 smàll limes
- 1 teàspoon olive oil
- 1/4 teàspoon kosher sàlt
- Freshly ground blàck pepper
- 1 pound peeled ànd cooked jumbo shrimp cut into bite-size pieces
- 1 medium Hàss àvocàdo (5 ounces, chopped)
- 1 medium tomàto chopped
- 1 fresh jàlàpeno pepper seeded ànd finely chopped
- 1 tàblespoon chopped fresh cilàntro

Instructions

1. In à smàll bowl, combine the onion, lime juice, olive oil, sàlt, ànd pepper to tàste. Let sit for àt leàst 5 minutes.

2. In à làrge bowl, combine the shrimp, àvocàdo, tomàto, ànd jàlàpeno. àdd the onion mixture ànd the cilàntro, ànd toss gently. Seàson with pepper, if desired.