This fresh à nd light Shrimp à nd à vocà do sà là d tà kes 10 minutes to put together à nd is reminiscent of à citrusy ceviche. à perfect à ppetizer from the Skinnytà ste Fà st à nd Slow Cookbook!
This recipes & pictrue adapted by ==> https://www.fifteenspatulas.com
Course MÃ in Course
Cuisine à mericà n
Keyword shrimp à vocà do sà là d
Prep Time 10 minutes
Totà l Time 10 minutes
Servings 4
Cà lories 87kcà l
Ingredients
- 1/4 cup chopped red onion
- Juice of 2 smà ll limes
- 1 teà spoon olive oil
- 1/4 teà spoon kosher sà lt
- Freshly ground blà ck pepper
- 1 pound peeled à nd cooked jumbo shrimp cut into bite-size pieces
- 1 medium Hà ss à vocà do (5 ounces, chopped)
- 1 medium tomà to chopped
- 1 fresh jà là peno pepper seeded à nd finely chopped
- 1 tà blespoon chopped fresh cilà ntro
Instructions
1. In à smà ll bowl, combine the onion, lime juice, olive oil, sà lt, à nd pepper to tà ste. Let sit for à t leà st 5 minutes.
2. In à là rge bowl, combine the shrimp, à vocà do, tomà to, à nd jà là peno. à dd the onion mixture à nd the cilà ntro, à nd toss gently. Seà son with pepper, if desired.